Kozan Belediyesinde Zabıtalara "Etkili İletişim" Semineri

Kozan Belediyesinde görev yapan zabıtalara Emine Altıntaş tarafından  "etkili iletişim" semineri verildi.

Zabıta Müdürlüğünce, belediye  meclis salonunda verilen seminere katılan Kobi Danışmanı Yönetim Danışmanı Proje Yöneticisi  Adana Emlakçılar Esnaf Odası Kozan Bölge Temsilcisi Emine Altıntaş , zabıtaların her gün onlarca vatandaş ve esnafla yüz yüze geldiğini belirtti.

Karşılıklı diyalog halinde olduklarını ve zaman zaman bu diyaloğun her iki tarafı da olumsuz etkileyebilecek nitelikte olabileceğini belirten Altıntaş  şöyle devam etti:"Olumlu düşünme, öz güven sahibi olma vatandaş tarafından benimsemelerinde önemli rol oynuyor. Pozitif düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızdaki birçok şeyi olumlu yönde etkileyebilirsiniz. İnsan önce kendini değiştirmelidir. Değişimi yakaladığınızda, kendinize güvendiğinizde ve hayatı olumlu bakış açısıyla değerlendirdiğinizde, insanların size bakış açısı da değişecektir."dedi.

Altıntaş, Zabıtanın halkla arasında ki iletişimi,Ekip arkadaşlarıyla iletişimi,Amirleri ile iletişimi, beden dili,Görgü kuralları,Nezaket kuralları ve Protokol kurallarını örnek videolar ile sunum eşliğinde anlattı.Seminer  soru cevap bölümüyle son buldu.

Seminere, Belediye Başkan yardımcısı Arif Dağlı,zabıta müdürü Osman Taş ile Zabıta memurları katıldı.

Haber Tarihi: 23.01.2020