Kozan Belediyesinden vatandaşlara Simit ve Çorba İkramı

Kozan Belediyesi Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara  simit ve sıcak çorba ikramında bulundu.

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın talimatı ile belediye aşevi müdürlüğü ve belediye personelleri tarafından Cuma namazı sonrası Hoşkadem Camii'nde vatandaşlara simit ve sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Belediye personelleri tarafından Cuma namazı sonrası camiden çıkan cemaate Başkan Özgan'ın da selamı iletilerek dualarının kabul olması dileğinde bulunuldu ve simit ve sebil çeşmesinden  çorba ikramında bulunuldu. Cami cemaati ise Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Öte yandan Başkan Özgan'ın talimatı ile yine mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Yatsı Namazına müteakip Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde de vatandaşlara  simit ve şerbet ikramında bulunulacak.

Haber Tarihi: 08.11.2019