Kozan'da Canlı Hayvan Satış Fiyatı Belirlendi

Belediyemiz yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile belirlediği canlı hayvan satış fiyatlarını açıkladı.

11 Ağustos  Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde satışa sunulacak olan büyük ve küçük baş hayvanların kilogram satış fiyatları Belediyemiz  tarafından belirlendi.

Buna göre Keçi ve  Koyun 23 TL'den Büyükbaş hayvan ise 20 TL'den satışa çıkacaktır.

Kozan'da kurbanlık satışının da Belediye canlı hayvan pazarında yapılacağı, ilçe merkezinde satış yapanlar hakkında ise 5199 sayılı yasanın ilgili maddeleri gereğince yasal işlem uygulanacağı belirtildi.

Başkanımız  Kazım Özgan , ilçe sakinlerinin Kurban Bayramını mutlu ve huzurlu geçirmelerini sağlamak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Başkanımız, cadde ve sokak gibi vatandaşların ortak kullandıkları bölgelerde halk sağlığını korumak ve çirkin görüntülere mahal vermemek için hayvan satışına izin vermeyeceklerini, kurbanlık satışının canlı hayvan pazarında yapılacağını dile getirdi.

Haber Tarihi: 18.07.2019