Kozan'da kan bağışçılarına madalya

Kozan'da  Türk Kızılay'ına düzenli kan bağışında bulunan 100 kan bağışçısına düzenlenen törenle madalya verildi.

Türk Kızılayı Kozan Şubesi tarafından Özden Kültür Merkezinde bağışçılar için madalya töreni düzenlendi. Programda 100 gönüllü kan bağışçısına madalyaları takdim edilirken Kozan'ın kan bağışında il genelinde öncü bir ilçe olduğu ifade edildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı konuşmada  Kozan'ın kan bağışında öncü ve ödüllü bir ilçe olduğunu belirterek Kozanlı vatandaşların duyarlılığının devam edeceğine inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde bağışçılara ilçe protokolü madalyalarını takdim etti. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam görev yaptığı her yerde kan bağışının önemine dikkat çekerek, vatandaşların bu konuda duyarlı olması için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Törene Türk Kızılayı genel başkan vekili Ramazan Saygılı,protokol üyeleri ile kan bağışçıları katıldı.

Haber Tarihi: 30.01.2020