Kozan'da Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı

Kozan'da resmi bayramlaşma programı gerçekleşti. Kozan Kaymakamlık binasında gerçekleşen bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muharrem Şahintaş ile ilçe jandarma komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ASKİ ile diğer kurum ve kuruluşların yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi partilerin ilçe temsilcileri de katıldılar.

Bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki heyet programa katılan davetliler ve kamu çalışanları ile tek tek bayramlaşarak mübarek kurban bayramını kutladılar.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yapmış olduğu konuşmasında; "Başta Kozanlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyorum. Özellikle trafikte seyreden ve seyahat edecek olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uymalarını temenni ediyorum. Bayramınızı aileniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Haber Tarihi: 16.08.2019