Kozan'da Teknoloji Bağımlılığı Semineri Gerçekleştirildi

Kozan Belediyesi  tarafından kadınlara yönelik Teknoloji Bağımlılığı Semineri gerçekleştirildi.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından  (ÇKA) projesini faaliyete geçirdiği "Sosyal Yaşam Merkezi" tarafından kadınlara yönelik "Teknoloji bağımlılığı semineri Kozan Belediyesi Millet bahçesi Kültür Salonunda gerçekleşti.

Kozan Barosu,İlçe Sağlık müdürlüğü ve Sosyal hizmetler müdürlüğü Proje iştirakçileri olduğu projede Psikolojik danışman Arif Emre Kaçar tarafından  Kadınlara yönelik Teknoloji bağımlılığı konulu seminer verildi.

Seminere; Kozan Belediye başkan yardımcısı Arif Dağlı,Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'ın eşi Petek Gürçam,Sosyal Hizmetler müdürü Mustafa Gökboğa, İlçe sağlık müdürü Murat Öz ile kadınlar katıldı.

Seminerlerin ikincisi İlçe Sağlık müdürlüğü tarafından 6 Kasımda aynı yerde yine kadınlara yönelik olarak Obezite ve  sağlıklı yaşam konulu seminerler ile devam edecek.

Haber Tarihi: 24.10.2019