Kozan Koleji'nden Başkanımıza  Ziyaret

Kozan Koleji'nden Başkanımıza Ziyaret

Özel Kozan Koleji heyeti Başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özel Kozan Koleji Kurucu Müdürü ve Ortaokul Müdürü Kemal Altıntaş, Kozan Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Ali Saim Çağlar ve Kozan Koleji İlkokulu Müdürü Hüseyin Ali Barış'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkanımız ve beraberindeki heyet Kozan Kolejindeki eğitim öğretim çalışmaları hakkında istişarede bulundular. Özel Kozan Koleji Heyeti Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'a geçmişte Kozan Koleji ve ilçedeki eğitim öğretime kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız'da  Kozan Koleji heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Haber Tarihi: 26.04.2019