Manastır Piknik Alanında Bakım ve Onarım Çalışmaları

Eekiplerimiz  Manastır Piknik Alanı'nda bakım onarım çalışmaları başlatarak bozulan yürüyüş yolların bakımını gerçekleştiriyor.

Manastır Piknik Alanında bakım onarım çalışmaları başlatan Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Yaz Mevsiminde birçok vatandaşımızı ağırladığımız Manastır Piknik Alanı'ndan vatandaşlarımızın daha iyi istifade edebilmeleri için gerekli bakım ve onarım çalışmalarını başlattık. Ekiplerimiz mevcut masaların bakımı sonrasında, ise çevre düzeni ile ilgili yürüyüş yollarının bakımı başta olmak üzere bazı çalışmalar yaparak piknik alanımızı en güzel şekilde vatandaşların kullanımına hazır hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

Piknik alanını kullanan vatandaşlar yapılan çalışmadan Başkan Özgan'a ve ekibine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 26.07.2019