Millet İttifakı Kozan Seçim Bürosu Açılışına Davet

İYİ Parti ve CHP Kozan İlçe Teşkilatları tarafından yapılan açıklamada, seçim bürosu açılışına tüm Kozan halkının davet edildiği belirtildi.

İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Kozan ilçe başkanlıkları tarafından yapılan açıklamada, "Milet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayımız Sayın Musa Öztürk'ün 08.02.2019 Cuma günü saat 17.30'da Üstün Sokak İmamhatip Lisesi kavşağında seçim bürosunun açılışı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeydan Karalar ve Milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Seçim Büromuzun açılışına tüm Kozanlı hemşehrilermiz davetlidir" denildi.

Millet İttifakı Belediye Başkanımız Musa Öztürk ise yapmış olduğu açıklamada; "Çok değerli Kozan Halkı, 31 Mart seçimlerinde üzerimizdeki karabulutları dağıtmak için bir olalım diri olalım iri olalım. Hep beraber ülkemizin makûs tarihini değiştirelim. Bu vesileyle sekiz Şubat Cuma günü saat 17.30'da seçim bürosu açılışında buluşalım" dedi.

Haber Tarihi: 07.02.2019