Muhtar Akça’dan Başkan Özgan’a Teşekkür

Kozan'a bağlı Ferhatlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akça yıllardır el vurulmayan mahallelerinin yollarının tadilatı için düğmeye basan Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'a teşekkür etti.

Orda bir köy var uzakta o köy hepimizin köyümüzdür diyen Ferhatlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akça; "Uzun yıllar mahallemiz hizmetlerden geri kalmıştı. Mahallemizin dar patika yollarından değil araçlar insanlar bile yürümekte zorlanıyordu. Ferhatlı Mahallesi'nin sesine kulan veren Kozan Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan'a hemşerilerimizin talebini ilettik. Sayın Başkanımız sağolsun bir an bile düşünmeden hemen mahallemize iş makinelerini gönderdi. Bugün Ferhatlı Mahallemizin yolları yapılıyor. Artık Ferhatlı Mahallemizin yolları daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşacak. Hemşerilerimiz artık mağdur olmayacaklar. Ferhatlı Mahallemiz adına Sayın Başkanımız Mimar Kazım Özgan'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haber Tarihi: 27.08.2019