Muhtarlardan Başkanımıza Mansurlu Teşekkürü

Akdam - Mansurlu yolunun asfalt ile kaplanmasının ardından bölgenin muhtarlarından oluşan bir heyet Başkanımız Musa Öztürk' ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 25 yıldan bu yana bölgenin yol probleminin olduğuna dikkat çeken muhtarlar, Belediye Başkanımız Musa Öztürk' ün yıllardır İnderesi Yolu için mücadele etiğini ifade ederek," bizler için önemli olan bu yol, artık toz deryası değil, 25 yıllık mücadelenin sonunda en azından yolumuz yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuldu. Çalışmada emeği geçen tüm devlet erkânına çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız her platformda yolun mevcut durumunu gündeme taşıyarak önemine dikkat çekti. Musa başkanımız konunun ehemmiyetini Sayın Bakanımız Ömer Çelik ile paylaşmasının ardından bakanımızın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Karayolları Bölge Müdürlüğü harekete geçerek yolumuzun büyük bir bölümünü asfalt ile kapladı. Emeği geçen bakanımıza bölge milletvekillerimize ve Belediye Başkanımız Musa Öztürk' e sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Öztürk de bölge insanın yüzünün gülmesinin zamanın geldiğini ifade etti.

Öncelikle çok değerli bakanımıza, bürokratlarımıza, milletvekillerimize, kısaca çorbada tuzu bulunan herkese ilçem ve mahallelerim adına teşekkür ediyorum. Uzun yıllar boyunca bölge insanımızın en büyük probleminin yol olduğunu,  sağır sultan dahi biliyor artık. Bizde katıldığımız her platformda yaşanan sorunları, yolu, insanı, madenler anlattık. Bu bölgenin hizmete olan ihtiyacını anlattık. 7 km'lik bir alan hâlâ asfaltsız halde ama Karayolları Bölge Müdürümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kalan kısmında kısa süre içersinde bitirileceği sözünü aldık. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Ergenuşağı Mahalle Muhtarı Bülent Bozdağ,  Görbeyaz Mahalle Muhtarı Cumali Kolbar, Kalkumaç Mahalle Muhtarı Nazmi Üstündağ, Marangeçili Mahalle Muhtarı Ercan Özdemir, Kızlarsekisi Mahalle Muhtarı Süleyman Sağlam, Salmanlı Mahalle Muhtarı Saim Yılmaz, Tepecikören Mahalle Muhtarı Nizam Bulut ve Şerifli Mahalle Muhtarı Hacı Mehmet Yavuz hazır bulundular.

Haber Tarihi: 06.09.2018