Müteahhitler Derneğinden Başkanımıza Teşekkür Ziyareti

Kozan Müteahhitler Derneği (KOMDER) yönetimi Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ü ziyaret etti.

Dernek yönetimi, 2014 yerel seçimlerinin hemen ardından mahkeme kararı ile durdurulan imar planları ile ilgili Belediyemizin yürüttüğü çalışmalar için Başkanımız Musa Öztürk'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kozanlı müteahhitleri tek çatı altında toplayan derneğin açılışı Başkanımızında katılımı ile 27 Mayıs 2017'de yapılmış, dernek başkanı Sami Baysal olmuştu.

Başkanımız, KOMDER başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek inşaat sektörünün Kozan ekonomisinin can damarı olduğunu söyledi. Başkanımız açıklamasında; "2014'teki yerel seçimlerin ardından mahkeme kararı ile imar planımız durdurulmuştu. İnşaat sektöründe hizmet üreten mimar, mühendis ve müteahhit arkadaşlarımızla yeni imar planımızın hazırlanması sürecinde defalarca kez bir araya geldik. Kendilerinden bu konuda büyük destek gördük. Adana Büyükşehir Belediyemizin de gayreti ile ilçemizin büyük kısmında inşaat çalışmaları yeniden başladı. Gerek Büyükşehir Belediyemize gerekse bizden desteğini esirgemeyen sektör temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Kozan Belediyesi olarak büyük küçük fark etmeden Kozanımıza hizmet getirecek, yatırım yapacak herkese destek olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kozan'ın imar planı 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin hemen ardından mahkeme kararı ile durdurulmuştu. Belediyemiz ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 2 yıllık çalışmalarının ardından 1/5000'lik ve 1/1000'lik nazım ve uygulama imar planları tamamlanmış, ilçenin büyük kısmında inşaat çalışmaları yeniden başlamıştı. İmar planı hazırlık sürecinde Başkanımız Musa Öztürk ve İmar - Şehircilik Müdürlüğü inşaat mühendisleri, mimar ve müteahhitlerle sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuştu.

Haber Tarihi: 10.08.2017