Öğretmenler Manastıra  kadar yürüyüş düzenledi

Öğretmenler Manastıra kadar yürüyüş düzenledi

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

Onlarca öğretmenin katıldığı sabah yürüyüşüne Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, kurum müdürleri, daire amirleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde toplanan öğretmenler toplu bir şekilde Saimbeyli Caddesi, Irmak Caddesi, Jandarma Sokak istikametinden Kozan Kalesi Manastır'a  kadar yürüyüş gerçekleştirdiler.

Öğretmenleri ve protokol mensuplarını Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mehteran Takımı karşıladı. Mehteran Takımı söylediği birbirinden güzel marşlarla etkinliğe renk kattı.

Protokol mensupları ve öğretmenler büyük Türk bayrağı açtılar. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber Tarihi: 22.11.2019