Ömer Faruk Kaymaz'dan Birlik Beraberlik Yemeği

Belediye meclis üyesi İş adamı Ömer Faruk Kaymaz başkanımız Mimar Kazım Özgan, Meclis üyelerimiz,Meclis üyesi adayları ile başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz  ile birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Yemekte bir konuşma yapan başkanımız Mimar Kazım Özgan; "Her şeye rağmen her engellemelere rağmen hizmet noktasında elimizden geleni  yapıyoruz,yapacağız da.Hizmet noktasında önümüzü kesseler de,aldırış etmeden önümüze bakıp Kozan'a hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Sizlerden ricamız lütfen dedikodulara kulak asmayın,Bizim yapacak daha çok işimiz var.Biz hizmetkarız vatandaşımız efendi.Onun için Kozan'a yapılacak projelerde manevi desteğiniz olsun yeter.Ömer Faruk Kaymaz abimize bu yemekten dolayı teşekkür ediyorum."Dedi.

Belediye meclis üyesi iş adamı Ömer Faruk Kaymaz'da yaptığı konuşmada; " Belediye başkanımız,Meclis üyelerimiz başkan yardımcılarımız,Müdürlerimiz çalışan memur arkadaşlarımız ile sırt sırta vereceğiz,Omuz omuza vereceğiz,şartlarımızın zor olduğunu biliyoruz,karşımızdakilerin nasıl davrandığını nasıl davranacaklarını biliyoruz.Biz insanca ve iyi niyetli düşünen insanlarız.Onlar kötü düşünse de biz onlara daha samimi yaklaşacağız.Sizden ricamız Belediyeye gelen vatandaşı güler yüzle karşılayın onların önüne düşün ve işini halledelim.Bu hareket başkanımızı yüceltir ve büyütür hem de  Belediyemizin itibarını artırır. Diye konuştu.

Haber Tarihi: 03.07.2019