Parke Döşeme Çalışmalarımız Sürüyor

Belediyemiz, altyapısı tamamlanan sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında şehrin birçok noktasında bozulan yollarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Şantiye Şefliği tarafından yürütülen çalışmalarda Karacaoğlan Mahallesi'nde sekiz sokakta başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarında yaklaşık 11 bin metrekare kilit parke taşı döşenecek. Tuğran Sokak'tan başlatılan çalışmanın Tünel, Sezer, Kübra, Kardelen, Cennet, Karafatma ve İnce sokakta devam edeceği kaydedildi.

Belediye ekiplerimizin çalışması sonucunda yollar güzel bir görünüme ve rahat bir kullanıma kavuşuyor.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "Belediyemiz ekiplerinin gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmaları yapmaktadır. Hava şartları el verdiği ölçüde parke ve yol bakım çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz. Tek amacımız hemşerilerimizin tertemiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak. İnşallah en kısa sürede kilit parke taş döşenmemiş yol kalmayana kadar, imkanlar dahilin de çalışmalarımız devam edecektir"  dedi.

Sorumluluğu büyükşehir belediyesine ait olan yollardaki bozulmalardan dolayı vatandaşların talebi üzerine Kozan Belediyesi birtakım müdahalelerde bulunarak cadde ve bulvarlara yama çalışması da gerçekleştiriyor.

Haber Tarihi: 23.01.2019