Parktaki  Bekçi Kulübesini  Kundakladılar

Parktaki Bekçi Kulübesini Kundakladılar

Belediyemize  ait bir parkın içerinde bulunan bekçi kulübesi, kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verilerek yakıldı.

Belediyemize  ait Türkeli mahallesinde Deli Hacı Dağlı Parkı'nda bekçi kulübesi, kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verilerek yakıldı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre gece motosikletle parka gelen 2 kişi, iddiaya göre bekçi kulübesini benzin dökerek ateşe vererek olay yerinden uzaklaştı. Alev alan kulübeyi görenlerin ihbarı üzerine parka gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

Polis, Bekçi kulübesini ateşe veren kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarından olan parklarımızda yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.Zarar verilen alanlar vatandaşlarımızın dinlenmesi için yapılan yerler,Çocuklarımızın oyun oynamak için gittikleri alanlar.

Haber Tarihi: 03.07.2019