RAUF DENKTAŞ PARKINDA SONA GELİNDİ

Belediyemiz park yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Varsaklar Mahallesinde bulunan Rauf Denktaş  parkı yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında son olarak parka oyun grubu kuruldu. Yeni ve modern görünümü ile göz dolduracak olan parkta, oturma grupları ve fitness aletleri de yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk Varsaklar mahallesinde bulunan ve yeniden dizayn edilen Rauf Denktaş parkını kısa süre sonra hizmete açacaklarını söyledi. Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "30 Mart 2014 yerel seçimlerin ardından ilk icraatlarımızdan birisi Alparslan Türkeş Parkının yenilenmesi olmuştu. 4 buçuk yıllık görev süremiz boyunca Alparslan Türkeş Parkı, Cumhuriyet Parkı, Ersan Arıkan Parkı gibi ilçemizin simgesi parklarımızı yeniden yaparken, Ziya Özkozanoğlu Parkı, Karacaoğlan Parkı, Meryem Heper Parkı gibi de ilçemize birçok da yeni park kazandırdık. Halen yapım çalışmalarına devam ettiğimiz Rauf Denktaş Parkında da ekiplerimiz sona geldi. Kısa bir süre sonra parkın tüm bakım ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Haber Tarihi: 14.11.2018