Sanayi Esnafından Başkanımıza Teşekkür

Aşırı yağışlar sonucu Kozan Küçük Sanayi Sitesi'nde yaşanan su baskınlarını çözmek ve sanayi esnafının mağduriyetini gidermek için Belediyemiz kendi sorumluluk sahasında olmamasına rağmen sanayi sitesinde dere ıslah çalışması başlattı.

Sanayi sitesinde yaşanan su baskınlarının yaşanmaması için Belediyemizden mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen Kozan Küçük Sanayi esnaflarından İmdat Barış, "Sanayi sitemizde aşırı yağmur yağdığında sel felaketleri olmaktadır. Benim işyerimde sanayi sitesinin alt kısmında olup, Şevkiye Varsaklar ve Çanaklı Mahalleri'nden gelen yağmur suları komple bu bölgeyi gölete döndürmektedir.  Defalarca yetkililere bildirdik. Gerekli önlemleri ASKİ olarak alacaklarını söylediler. Ama her defasında geçici çözümler üretiliyor. Sel baskınlarına karşı böyle kalıcı çözüm istiyoruz. Dolayısıyla şu an Kozan Belediyesi'nden bir yardım aldık. ASKİ'ye söyledim, ama yapacaklarını söylemelerine rağmen bir çare ve çözüm bulmadılar. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ten Allah Razı olsun. Kozan Belediyesi iş makinelerini gönderdi. Şuan sel baskınlarına karşı dereyi ıslah ediyorlar. Bir an önce büyük borular döşenerek köklü çözüm bulunmasını istiyoruz. Yetkililerde mağdur durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetini acil olarak çözmelerini bekliyoruz. Emeği gecen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e ve ekibine teşekkür ediyorum." Dedi.

Haber Tarihi: 23.01.2019