Son Belediye Meclis Toplantımız Yapıldı

Belediyemiz 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi öncesinde son belediye meclis oturumu yapıldı.

Üç gündem maddesinin görüşüldüğü meclis oturumunda Belediye Başkanımız Musa Öztürk 2014 mahalli seçimleri sonucunda meclise giren ve bu zamana kadar görev yapan meclis üyelerine çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Belediyemizin Mart ayı olağan meclis oturumunun gerçekleştirildiği meclis toplantısında konuşan Başkanımız Musa Öztürk, Kozan'da 5 yılda çok güzel yatırımlara imza atıldığını söyledi. Başkanımız, "Bu meclis grubuyla takdire şayan işler yaptık. 5 yılda Kozan gözle görülür şekilde değişime uğradı. Bu değişimi birileri görmeyebilir. Milletimiz memnuniyetini bize seçim çalışmalarımız esnasında teşekkür ederek sunmakta. Bizlere bugüne kadar inanan ve güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk 5 yıl süre ile görev yaptığı tüm belediye meclis üyelerine teşekkür plaketi verilmesine müteakip toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Haber Tarihi: 06.03.2019