Üniversite Heyeti'nden Başkanımıza Ziyaret

Çukurova Üniversitesi Kozan İşletme Fakültesi İdare heyeti ve Meslek Yüksek Okulu idaresi Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Saliha Kırıcı, Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Yelda Gündüzalp İlbeyli, Kozan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Kasım Dağlı ile Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Yılmaz Kandır ve Kozan İşletme Fakültesi Sekreteri Cüneyt Sorgun'un eşlik ettiği ziyarette Başkanımız ve beraberindeki heyet Kozan ve ilçedeki yüksek öğrenim konuları üzerine bir dizi sohbette bulundular.

Çukurova Üniversitesi heyeti 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası Kozan Belediye Başkanlığı görevine gelen başkanımıza yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız ise yüksekokul heyetine teşekkür etti.

Haber Tarihi: 26.04.2019