Varsaklar Mahallemizin 42 Sokağını Asfaltlıyoruz

Belediyemiz asfalt çalışmalarına Varsaklar Mahallesinde devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Şantiye Şefliği ekiplerimiz tarafından sürdürülen asfalt seferberliği geçtiğimiz ay Çanaklı Mahallesinde başlamıştı. Ekipler Çanaklı'da 38 sokakta yol açma, genişletme ve zemin sıkılaştırma yapmış ardından da yollara mıcır asfalt sermişti.

Çanaklı'nın ardından Belediyemiz Varsaklar Mahallesine geçti. Şantiye Şefliği, Varsaklar mahalle muhtarı Rüstem Enişte ve vatandaşların gösterdiği sokaklara hizmet götürüyor. Muhtar Rüstem Enişte ve Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu'nun yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Varsaklar'da yol açma, genişletme, zemin sağlıklaştırma yapıldı; son olarak da yollara mıcır asfalt serilecek.

Personellerimiz ile birlikte çalışan muhtar Rüstem Enişte Belediye Başkanımız Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti. Kış başlamadan mahallesindeki yol sorununun çözülecek olmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Enişte, belediyeden hizmet alma konusunda hiçbir sıkıntılarının olmadığını söyledi. Enişte, mahalle sakinlerinin hizmetleri takdirle karşıladığını ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ün talimatı ile geçtiğimiz ay başlatılan asfaltlama çalışmalarının ilçe merkezindeki 15 mahallenin tamamında hayata geçirileceğini belirten Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu; "Bu kapsamlı hizmete başlamadan önce tüm merkez mahalle muhtarlarımızla görüştük. Hangi mahallede kaç sokağın asfaltlanacağına onların rehberliğinde karar verdik. İlk mahallemiz Çanaklı'da toplamda 25 sokak yapacaktık. Fakat vatandaşlarımızdan ve muhtarımızdan gelen istekle Çanaklı'da 38 sokağımızı tamamladık. İkinci durağımız olan Varsaklar'da şimdiye kadar 42 sokağın zemin hazırlıkları tamamlandı. Bu gün itibariyle de mıcır asfaltı sermeye başladık. Hizmetlerimiz mahallemize ve Kozanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Şantiye Şefliğimiz Varsaklar Mahallesinde bir yandan da yağmur suyu drenaj hattı yapıyor. 1200'lük büzlerin döşendiği hatla mahalledeki yağmur suları toplanarak Kozan Çayına (Kilgen) akıtılacak.

Haber Tarihi: 12.10.2017