Yapıcı ve Çamurdan Ailelerinden Başkanımıza ziyaret

Kozan Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan tarihi Çamurdan Konağı ve Yapıcı konağını Kozan Belediyesine hibe eden Çamurdan Konağı ve Yapıcı konağı aileleri adına Tufan Çamurdan,Emine Alev Çamurdan ve Hasan Yapıcı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı ziyaret etti.

Hazırlanan proje kapsamında restorasyonu  Çukurova Kalkınma Ajansından alınan destek ile tamamlanan Yapıcı ve Çamurdan Konakları turizm açısından Kozan'a çok şey kazandıracağını ifade eden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Çamurdan Konağının Kozan Kent Konseyi ve turizm ofisi olarak kullanılacağını söyleyerek Yapıcı ailesi adına Hasan Yapıcı ve Çamurdan ailesi adına Tufan Çamurdan,Emine Alev Çamurdan'a teşekkür etti.

Hasan Yapıcı ve Çamurdan ailesi adına Tufan Çamurdan,Emine Alev Çamurdan'da Konakları Kozan halkına kazandırdığı için Kozan Belediyesine teşekkür ederek Kozan'ın Turizm değerlerinin artmasını istediler.

Başkan Özgan Yapıcı ve Çamurdan aile fertlerine plaket takdim etti.

Haber Tarihi: 09.01.2020