Yaralı Tilkiye Belediyemiz sahip çıktı

Kozan'da  Karayolları ekipleri  tarafından yol kenarında yaralı bulunan tilki, belediyemiz ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Adana Kozan Karayolu  Çukurören mahallesi civarında karayolları ekipleri yol tamiratı yaparken, yol kenarında yaralı bir tilki buldu.

Belediyemiz Hayvan barınağı yetkililerine haber verilmesi üzerine yetkililer olay yerine giderek Tilki'yi alarak hayvan barınağına getirilerek tedavi altına aldı.

Belediyemiz Hayvan Barınağı sorumlusu Nevra Ünlü, bir aracın çarpması sonucu yaralanan tilki'yi alarak Hayvan barınağına getirdik.Tedavisini yaptık."dedi.

Tedavisinin ardından Orman ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü personellerine teslim edilen  tilkinin doğaya bırakılacağı belirtildi.

Haber Tarihi: 25.09.2019