BAŞKAN ÖZGAN’A ANLAMLI MEKTUP

BAŞKAN ÖZGAN’A ANLAMLI MEKTUP

 

Kozan’ı iyi tanıyan ve detaylı analizlerde bulunan bir vatandaş, Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan'a duygusal bir mektup kaleme aldı. Mektupta, Başkan Özgan'ın başarılı çalışmalarına vurgu yapılarak, şehrin gelişimine yaptığı katkılar takdirle ifade edildi. Aynı zamanda, eleştiri ve karalamalara maruz kalan Başkan Özgan'a destek mesajları verildi.

Mektubunda, Kozan'ın güzelliklerine dikkat çeken analizci vatandaş, Başkan Özgan'ın şehre olan sevgisini ve özverisini övgüyle anlattı. Aynı zamanda, eleştiri yapanlara ve karalama yapanlara kısa bir cevap veren vatandaş, birlik ve dayanışma mesajlarıyla mektubunu noktaladı.

Gelen mektup şu şekilde kaleme alınmış;

“Gönüllere taht kuran başkan Kazım Özgan

Nerede olursan ol, nasıl olursan ol gerçek Kazımcılar seninle. Güzel yol alıyorsun, kimseyi karalamadan, yaralamadan, incitmeden yaptıklarını teminat gösterip daha güzel hizmetleri yapacağının sözünü veriyorsun. Ben sizi yürekten takdir ediyorum. Parti değişti diyorlar. Desinler.

 

Senin sevdanın parti değil, Kozan olduğunu bilmiyorlar.

2 dönem hizmet yaptı diyorlar. Desinler. 2 dönem yaptığın hizmeti 4 dönemdir kullandıklarının farkında değiller.

 

Sivas'a gidecek diyorlar. Desinler. Kozan için Sivas'a değil Fizan'a gider benim başkanım.

 

Çünkü söz konusu Kazım değil, Kozan. Kozan’a medeniyet getirdiniz, sosyalleştirdiniz. Kozana Adana değil, Akdeniz değil, Türkiye değil, dünyaya tanıttınız.

 

Güzel başkanım, özel düğün salonlarının fiyatını sizin yaptığınız kültür merkezlerinin fiyatını belirliyor, frenliyor. Canım Kazım başkanım özel restoranların fiyatını, belediyenin tesisleri frenliyor. Dağılcak Yaver. Kazım başkanım cafelerin fiyatını Kale, Şelale belirliyor. Siz başta oldukça biz huzur ve refah içindeyiz.

Kozan tanımayan, belediyecilikten anlamayan, sadece seçim zamanı sahalara inen, amacı hizmet değil de sizi yok etmek isteyen avcılara teslim etmeyeceğiz. Biliyorlar ki senin davan Kozan bizim, davamız Özgan.

 

Halk yenilik istiyor, güzellik istiyor, değişiklik istiyor. Bu değişimi önceki dönem yaşadık. Belediye tesislerinin nasıl ticarete döküldüğünü gördü bu gözler.

“Aile mekanı” diye gittiğimiz yerlerin içler acısı bakacak bakarak geri döndük. O yüzden denenmişi denemenin alamı yok.

Yapılmışı, koruyamayan bir yönetim nasıl olacak? Daha iyisini mi yapacak? Şimdiden taht kavgasına düştüler.

Yer paylaşmaya başladılar. Ekip olarak gezerken bile herkeste bir gövde gösterirse ama sen o kadar güçlüsün ki o kadar yüreklisin ki elini kolunu sallayarak tek başına yürüyorsun ilerliyorsun. Allah seninle, millet seninle, gerisi ya nasip oylar Kazım Özgan’a” diyerek noktalanmış.