BAŞKAN ÖZGAN “AMACIMIZ TÜM SOKAKLARI TAMAMLAMAK”

BAŞKAN ÖZGAN  “AMACIMIZ TÜM SOKAKLARI TAMAMLAMAK”

Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü Şantiye şefliği ekipleri, Türkeli mahallesinde 28 sokakta, Tavşantepe mahallesinde 13 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı, Aslanpaşa Mahallesinde ise 10 sokağı asfaltlamaya hazır hale getirirken, Çanaklı mahallesinde ise kritik sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan Çanaklı mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Başkan Özgan; “Daha önce Tavşantepe mahallesinde 13 sokakta 3550 metre yol ile 29700 m2 alanda 1100 ton mıcır, Türkeli mahallesinde 28 sokakta yaklaşık 40 bin m2 asfaltlama, Aslanpaşa mahallesinde 10 sokakta 10 bin m2 asfalt kullanıldığını bunun yanı sıra Ağlıboğaz, Varsaklar, Şevkiye, Güneri gibi mahallelerimizde birçok sokağımızı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Amacımız tüm yolları tamamlamak. Bununla beraber parke taşı döşeme işimiz devam ediyor Yukarı keçili (Çardak),Kapukaya köylerimiz tamamlandı. Ekiplerimiz Kalkumaç, Görbeyaz, Işıkkaya ve Ergenuşağı köylerinde çalışmalara başlayacak diğer ekipte Savruk Yaylası, Velicenli, Kıbrıslar köylerinde devam ediyor. İnşallah amacımız bu sene olmasa da seneye büyük oranda yol meselesini tamamlamak. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum.”