Başkan Özgan; Durmuşlu, Çulluuşağı, Orçan ve Düzağaç köylerinde

Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan, mahalle gezilerini aralıksız devam ediyor. Özgan, vatandaşları yerinde ziyaret edip dertlerini dinliyor ve çözümler üretiyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte Durmuşlu, Düzağaç, Orçan ve Çulluuşağı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Özgan, mahallelerin sorunları, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler aldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinledik, Köylü Milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla hasret gidermeye devam ediyoruz. Köylerimizin sıkıntılarını dinleyerek elimizden geldiği kadar çözüm üretiyoruz. Kozan Belediyesi olarak mahalle aralarında parke çalışmalarımıza kaldığı yerden devam ediyoruz. Parke döşeme işini hemen hemen her köyümüze yapacağız. Bizleri olağanüstü bir misafirperverlikle ağırlayan hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.