Başkan Özgan, “ Kozan’ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Özgan, “ Kozan’ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz”

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, muhtarlar ve STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katılım sağladığı programda Kozan’ın geleceği için yerel yönetim olarak çalışmaların hızla süreceği belirtildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Millet Bahçesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımı ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları, STK temsilcileri, ilçe başkanları ile iftarda bir araya geldi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyum içerisinde Kozan’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak için çalıştıklarını kaydederek Kozan’ın geleceği için çalışmaların süreceğini belirtti.  

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a muhtarlarla kendisini bir araya getirdiği için teşekkür ederek, Kozan'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, Kozan'a yapılan yatırımların olduğunu ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

İftar programında, mahalle muhtarları mahallerinde ki eksiklikleri dile getirerek yol ve su sorunlarını gündeme getirdi. Mahallelerinde çalışma yapılan muhtarlarda hizmetlerden dolayı başkanlara teşekkür ettiler.