Başkan Özgan; "Mehmet Açıkgöz yüzme havuzu ve Aquapark hayırlı olsun"

Başkan Özgan; "Mehmet Açıkgöz yüzme havuzu ve Aquapark hayırlı olsun"

 

Büyükşehir yasası ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi'ne geçen ve 2019’dan bugüne faaliyet göstermeyen yüzme havuzu Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'in Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile yaptığı görüşmeler neticesinde Kozan Belediyesi bünyesine kazandırıldı.

Havuz ve Aquaparktaki yapılan çalışmaları sürekli yerinde takip eden Başkan Özgan, “Zeydan Beyle görüşmelerimiz neticesinde yüzme havuzunu Belediyemiz bünyesine aldık. Üç yıldır atıl haldeydi başta makine dairesi olmak üzere birçok mekanizmasının değişmesi gerekti. Beş metre olan derinlik ise hem su hem de zaman tasarrufu için derinlik kot farklı degismekle beraber yaklaşık 1.60 cm indirdik. Ayrıca Havuzun çevresinide bengovilllerle donatarak peyzaj çalışması yapılıp otoparkınıda yeniledik. Kozanımıza bir Aquapark sözüm vardı, onuda açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Kozan’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir vefa örneğide gösteren Başkan Özgan, yüzme havuzu ve aquaparka eski Belediye Başkanı Mehmet Açıkgöz'ün adının verildiğini söyledi.

Havuzun günde 3 seans şeklinde hizmet vereceği belirtildi.