Başkan Özgan Torosların gerçek sahiplerini ziyaret etti

Başkan Özgan Torosların gerçek sahiplerini ziyaret etti

Başkan Özgan Torosların gerçek sahiplerini ziyaret etti

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan mahalle gezilerini araksız devam ediyor. Mahallelerdeki vatandaşları dinleyip, Çözüm üretiyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, başkan yardımcıları, Birim müdürleri ile birlikte Bağözü, Kuytucak mahallesi Savruk yaylası, Karanebili, Velicanlı, Çelenuşağı, Yanalerik, Çamdere, Marangeçili, Kalkumaç, Görbeyaz, Kapukaya, Yukarıkeçili(Çardak) mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelip,mahallerin sorunlarını, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler verdiler.

Toros Dağları'nın gerçek sahipleri Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gidip bakınız bir ocak tütüyorsa biliniz ki bizi kimse asla yıkamaz" dediği gibi diyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinledik, Köylü Milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla hasret giderdik. Kapıkaya köyünde temeli atılan cami için Kozan Belediyesi olarak yardım elimizi uzatacağız, yardımları en kısa zamanda buraya ulaştıracağız. Yine mahalle aralarında parke çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyoruz. Parke  işine Kozan’ın en uzak mahallesi olan Çardak köyümüzden başladık. Bizleri bugün olağanüstü bir misafirperverlikle ağırlayan hemşehrilerime sonsuz teşekkür teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Özgan ; “ Kozan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

 

 

adana web tasarım