Çocuklar İstedi Başkan Özgan Kamyon Kamyon kar getittirdi

Kozan Belediyesi tarafından Çocuklar istedi diye parklara kamyon kamyon kar getirilip çocuklar doyasıya kar da eğlendi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatı ile Çulluuşağı yaylasından kamyonlar ile kar getirilerek Hastane kavşağında Türk Büyükleri meydanına, Şevkiye mahallesinde Arif Nihat Asya parkına,Tavşantepe mahallesinde 24 Kasım Öğretmen evleri civarına kamyonlar ile kar getirilerek çocuklar doyasıya eğlendi.

Karın üzerine çıkan çocuklar, kar topu oynayıp unutamayacakları anlar yaşadı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.diyerek  ile 15 günlük ara tatilde kar göremeyen çocuklar için kamyonlar ile  kar getirip döktüklerini belirterek, "Çocuklarını alan buraya koştu. Onların mutluluğu her şeye değer" dedi.

Kozan’a kar yağmadığını söyleyen çocuklar, "Çok sevindik. Bize karla oynama fırsatı verdiği için belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.