DAĞILCAK GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA BAŞLADI

Kozan'da doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekânlarından biri olan Dağılcak Mesire Alanımız, baharın gelmesiyle adeta cennetten bir köşeye dönüştü. İlçemizin doğal güzelliklerinden biri olan Dağılcak Mesire Alanımız, dört mevsim kendine hayran bırakan bir atmosfere sahiptir. Ancak bahar aylarında doğanın canlanmasıyla birlikte adeta bir görsel şölen sunmaya başladı.

Doğa tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Dağılcak Mesire Alanımız, yeşile bürünen ağaçları, gürültüsüz akan deresi ve temiz havasıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunmaktadır. Özellikle Dağılcak Restaurant ve halka açık piknik alanı, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların yanı sıra yurt dışından gelen konukların da ilgisini çekmektedir.

Dağılcak Mesire Alanı, sadece doğa tutkunlarının değil aynı zamanda fotoğraf severlerin de ilgisini çekmektedir. Burada çekilen fotoğraflar, doğanın sunduğu eşsiz güzellikleri en iyi şekilde yansıtmaktadır. Doğal bir stüdyo gibi hareket eden Dağılcak Mesire Alanımız, her mevsimde farklı bir güzellik sergilemektedir.

Ziyaretçiler, Dağılcak Mesire Alanı'nda keyifli bir gün geçirebilir, piknik yapabilir ve doğa yürüyüşleri yapabilirler.

Havaların ısınmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Dağılcak Mesire Alanı, misafirlerini doğanın kucağına alarak huzurlu bir ortam sunmaktadır. Doğanın tüm güzelliklerini bir arada sunan bu benzersiz mekân, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam etmektedir.