Gençlik Merkezi Gençleri Sporla Geleceğe Hazırlıyor

Gençlik Merkezi Gençleri Sporla Geleceğe Hazırlıyor

Kozan Belediyesi Gençlik Merkezi 7den 70’e herkese ücretsiz spor yapma imkânı sunuyor. Ramazan ayında aileler çocukları ile birlikte iftar sonrası yapıyor. Masa tenisi, Futbol, Bilardo ve Tenis dallarında her yaş gurubu sporun ve sağlıklı yaşamın keyfini çıkarırken gençler gelecek hayallerine spor yaparak koşuyor.

Annelerin tenis kortunda spor yaparken çocuklar futbol eğitimleri ile alt yapı takımlarına girmek için mücadele diyor.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Soner Uzun belediyenin yakında yüzme havuzumuzda sporcuların hizmetine açacağını belirterek “ Kozan Belediyesi Gençlik merkezimizde birçok dalda çocuklarımız aileleri ile spor yapıyor. Gençlerimiz için güzel bir tesis. Yakın zamanda havuzumuzda hizmete girecek” dedi.

Kozan Belediyesi Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Söğüt ise “ Gençlerimize ücretsiz spor yapmaları için bu yeri sporculara kazandıran Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan’a teşekkür ediyorum. Yaklaşık günlük 100 sporsever burada spor yapanın keyfini çıkarıyor” diye konuştu.

Futbol oynamak için gençlik merkezine gelen Beratcan Kördol, “ Akşamları güzel bir etkinlik oluyor hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hayalim Beşiktaş’ta oynamak” diye konuştu.

Sporculardan Mehmet Bozkurt ise burada imkanlarla kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İftardan sonra etkili oluyor. Oruçluyken zor oluyor. Hayalim Galatasaray alt yapısın da oynamak” dedi.

Futbol antrenörleri ise gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak spor ilse sağlıklı yaşam için sahalarda olmasının mutluluk verici olduğunu kaydederek Kozanda yetenekli çok sayıda sporcu olduğunu kaydetti.

Tenis Antrenörü, beden eğitim öğretmeni Tacettin Kuruoğlu Kozan’ın spora olan ilgiye dikkat çekerek “ Akşamları iftar sonrası teniz kortunu ücretsiz bir şekilde tahsis ediyor. Adana’nın teniste turnuva düzenlenen tek ilçesiyiz. Burada ücretsiz kurslarımız ile halk eğitimde ücretsiz spor kursları ile gençlerimiz yetişkinlerimiz spor  yapmanın keyfini çıkarıyor” dedi.

Tenis ile spor yapan kadınlar sağlıklı yaşam için sporun vazgeçilmez olduğunu belirterek spora azıcık ilgisi olan herkesi çocukları ile birlikte  spor yapmaya davet etti.

Sağlıklı yaşam için iftar sonrası tenise geldiklerini kaydeden sporcu kadınlar ilçede sahaların aratılmasını ve ilginin yoğun olduğunu ifade ettiler.