İLK BELEDİYE MECLİS TOPLANTIMIZI YAPTIK

Kozan Belediyesi’mizin yeni meclis üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühüyle seçilerek göreve başladı. Yeni dönemin ilk adımı olan belediye meclisi toplantımızı, Kozan Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirdik.

Başkanımız Mustafa Atlı'nın yaptığı toplantıda tüm meclis üyeleri hazır bulundu. Başkanımız Atlı yaptığı açılış konuşmasında, "Seçilerek meclise katılmaya hak kazandığımız için mutluyum. Memleketimize hayırlı olsun." diyerek duygularını ifade etti. Atlı, Kozan'a hizmet etme arzusunu ve tüm meclis üyeleriyle uyum içinde çalışacağını vurguladı.

Toplantıda meclis başkan vekili seçimi gerçekleşti ve Gökmen Sarıtaş 1. başkan vekili, Mehmet Yiğit ise 2. başkan vekili olarak seçildi. Kâtip üyeliklerine ise Ayça Serbest ve Veysel Şakir getirildi. Gündemdeki diğer maddeler ise pazartesi günü yapılacak olan bir sonraki toplantıya ertelendi.