Kozan Belediyesi Kampçılara ev sahipliği yapıyor

Kozan Belediyesi Kampçılara ev sahipliği yapıyor

Öğrencilerin yarıyıla girmesi ile birlikte Kozan’da Özel bir eğitim Kurumu Kozan Belediyesi’nin ev sahipliğinde öğrenciler Doğa ile baş başa hem kamp yaptı hem de eğitim aldı.

Kozan Belediyesi Düşler Alemi Sosyal tesislerinde yaklaşık 150 öğrenci ile Doğal hayatta hem kap yapan hemde eğitim gören öğrenciler Doğa ile baş başa oyunlar oynayıp Düşler Alemi ile Dağılcak arasında ki yürüyüş yolunda yürüyüş yapıp doyasıya eğlendiler.

Özel Eğitim Kurumları Ortaokul şubesi müdürü Enver Mesut Artış; “Kozan Belediyesi tarafından yapılmış olan Düşler Alemine 3 günlük bir kampa geldik bu gün 3. Günümüz çocuklarımız sabah servislerle buraya gelip akşam servislerle geri dönüyorlar. Öğrencilerimiz ile birlikte sorularımızı çözüp doğa içerisinde Baraj gölü manzarası ile böyle güzel bir günde rahat rahat hem soru çözüyoruz, hem de öğrencilerimiz eğleniyorlar. Gerçekten kamp için biçilmiş kaftan diyebilirim çocuklarımız çok rahat biçimde oynuyorlar aynı zamanda güvenliği var göle giden yürüyüş yolu var en önemlisi soruları çok rahatça öğretmenlerimize sorabiliyorlar. Kamp alanında şuan 150 üzerinde öğrencimiz var bunlar sınav öğrencileri burada çok rahat bir şekilde sağ olsun belediyemiz tarafından yapılan Düşler Alemi Kamp alanını çok güzel herkesin buralara gelip gezip hatta ailesi ile birlikte kamp yapmasını tavsiye ediyorum. Buranın bize tahsisinde ve buraların bu hale getirilmesine öncülük eden Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan’a teşekkür ediyoruz. “diye konuştu.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da Kozan Barajı, Düşler Alemi, Dağılcak gibi Kozan’ın bir çok yeri kamp yapmaya elverişli. Öğrencilerimiz ve özel öğretim kurumlarından talep gelince bizde Düşler alemi Sosyal tesislerimizi öğrencilerimize tahsis ettik.Doğa ile baş başa yürüyüş yapabilecekleri oynayabilecekleri oyun alanları ve ders çalışacakları alanlar ile güzel bir vakit geçirdiler.Kamp yapmaya gelmek isteyen vatandaşlarımızı da bekliyoruz.