KOZAN BELEDİYESİ KÖYLERDE VATANDAŞLARA C VİTAMİNİ PORTAKAL VE LİMON DAĞITTI

KOZAN BELEDİYESİ KÖYLERDE VATANDAŞLARA C VİTAMİNİ PORTAKAL VE LİMON DAĞITTI

Kozan Belediyesi üreticiden portakal ve limon alımı gerçekleştirerek, vatandaşların sağlıklı gıda ihtiyaçlarını karşılamak adına ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdi.

Narenciye üreticini desteklemek için başlatılan çalışma ile tonlarca portakal ve limon kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara kapı kapı gezilerek ikram ediliyor.  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan bu proje ile her kentin kendi yetiştirdiği ürünlerin,  üreticilerini desteklemek adına örnek olmasını temenni ederek vatandaşlarında yöresel ürünlere yerel yönetim aracılığı ulaştığını kaydetti.

Kozan Belediyesi Adana’da “Üretmek sizden, desteklemek bizden” diyerek başlattığı proje ilçede üretim yapan narenciye üreticilerinden aldıkları Portakal ve limonları kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara ücretsiz ulaştırmaya başladı.

Kozan’ın en uzaklıkta bulunan kırsal mahallelerdeki Kozan Belediyesi Aş evi desteği ile dağıtıma çıkan narenciye ürünleri köylerde hane hane vatandaşların kapısına ulaştırılıyor.

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul Ergenuşağı mahallesinde belediye çalışmalarına destek vererek vatandaşlarla bir araya gelip, narenciye ürünleri kapı kapı belediye personelleri ile birlikte dağıttı.

Ergenuşağı Mahalle Muhtarı Bülent Bozdağ Kozan belediyesi ekiplerine çalışma için teşekkür ederek “ Hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, “İlçemiz narenciye bölgesi ama ilçemiz kırsalında narenciye yetişmiyor. Köylerimizde kalan vatandaşlarımız genellikle yaşlı insanlarımız. Bizlerde belediyemizde karar aldık. Üreticimize ufak bir katkı olsun, bir çok belediyeye örnek olsun ve yaşlılarımıza kış günlerinde c vitamini deposu olsun” diye konuştu.

Dağıtımlarda kapı kapı vatandaşlara ulaşan Süleyman Şenoğul Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın selamlarını vatandaşlara ilerek narenciye ikramında bulundu mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinledi.

Vatandaşlar narenciye hediyesi ile sevindiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

HABER VİDEO LİNKİ: https://youtu.be/zVU9JF0-zpU