Kozan Belediyesi Park Yapımında Hız Kesmiyor

Kozan Belediyesi Park Yapımında Hız Kesmiyor

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan: “Yeni Parklar Yapmaya Devam Edeceğiz”

Kozan Belediyesi ilçe genelinde devam eden park yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Varsaklar Mahallesi’nde başlatılan park çalışması devam ederken Hacımirzalı Mahallesi’ne yeni bir park yapımına başlandı.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hacımirzeli Cami yanı ve Ravza Kız Kur'an Kursu önünde başlatılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

BAŞKAN ÖZGAN, “YENİ PARKLAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkanı Kazım Özgan; "İlçemin yaşam kalitesini daha da artırmak ve için başlattığımız park yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledik. Amacımız geleceğimizin teminatı evlatlarımıza oyun olanları oluşturmanın yanı sıra vatandaşlarımızın da dinlenebileceği sosyal alanlar oluşturmak. Bu amaçla yeni parklar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan, “İNANIYORUM Kİ DÖRT DÖRTLÜK OLACAKTIR”

Mahallelerinde daha önce böyle bir parkın olmadığı belirten Hacımirzeli Mahallesi Muhtarı Hasan Erdoğan, “Bugüne kadar mahallemizde böyle bir park yoktu. Belediye Başkanımız Sayın Kazım Özgan’la görüşmemiz neticesinde mahallemizde yeni bir çalışması başlatıldı. Sayın Başkan ve Belediye Ekiplerine teşekkür ederim. Camimiz önünde güzel bir dinleme alanı oluşuyor, tamamlanınca mahallemize yakışır hale gelecektir. İnanıyorum ki dört dörtlük olacaktır.” dedi.