KOZAN BELEDİYESİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Başkan Özgan: Hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızı mahçup etmeyeceğiz

Enizçakırı muhtarı Ahmet Avcı : Araçlarımızı traktörlerle çekiyorduk. Ama şu an yollarımız çok güzel oldu

Mahalle sakini : Kozan Belediyemize çamurdan kurtardığı için çok  teşekkür ederiz

Kozan Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe geneli ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla yollara parke taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

Parke taşı döşeme çalışmalarının 2023 yılında da durmadan devam ediyor. Enizçakırı mahallemizde bugün belediye ekiplerimizin çalışması ile parkeler döşeniyor.

Enizçakırı mahalle Muhtarı Ahmet Avcı ;” Hizmetlerinden dolayı Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan ve ekibine köyüm adına teşekkür ediyoruz. Araçlar bu yolardan çıkamıyordu, araçlarımızı traktörlerle çekiyorduk. Ama şu an yollarımız çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz.”dedi.

Mahalle sakini “Yıllarca yolumuz olmadığı için bu rezilliği çok çektik, sırtımızda sürekli yük taşıyorduk. Hastalarımızı battaniyelere koyup taşırdık. Ambulans inemiyordu. Rezillik diz boyuydu. Ama Kozan Belediyesi bu yollarımızı yaparak bizlere değer verdiğini gösterdi Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.