Kozan Belediyesinden Yeni Park Çalışması

Kozan Belediyesi Varsakalar Mahallesinde yaklaşık 2000 metre kare alana oyun parkı, spor alanları ve dinlenme alanlarının yapım çalışmalarını başlattı.

İlçeye yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından yapılan parkın içerisinde oyun grupları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve spor alanlarıyla geniş bir kitleye hitap edecek. Parkımız bittiğinde mahallemize farklı bir renk katacaktır. Çocuklarımızın rahatça koşup oynayabileceği, ailelerin dinlenebileceği bir alan olarak halkın ihtiyacına cevap verecektir." dedi.

Yapılan çalışmadan dolayı Varsaklar Mahalle Muhtarı Gürsel Şahin, "Mahallemize yapılan yeni park çalışmasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kazım Özgan'a ve Park Bahçeler müdürlüğü ekibine mahallem adına teşekkür ederim" dedi.