Kozan’da Binlerce Vatandaş Aynı Sofrada Buluştu

Kozan Belediyesi tarafından Cumhuriyet mahallesinde gerçekleşen iftara; Saadet Partisi Adana İl başkanı Hasan Şaybak, Gazeteci Yazar Abdullah Yıldız, Meclis üyelerinin yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

2 bin 500  kişinin bir araya geldiği iftarda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; Ramazan’ın birlik, beraber, bereket ve huzurla geçmesini dilerken, Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum dedi. Başkan Özgan tüm masaları gezerek vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyerek hoş geldiniz dedi.

Tarihçi Yazar Abdullah Yıldız Dini ve milli konularda sohbette bulunarak, hep birlikte iftar duası yaptı.

Cumhuriyet Mahallesindeki iftar programına gelen vatandaşlar Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür ettiler.