Magandalar Parka Zarar Verdiler

Kozan’da Ağlıboğaz Mahallesinde bulunan Şehit Tank Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu parkında kullanım alanlarına kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi.

Kozan Belediyesi tarafından yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak hedefiyle hayata geçirilen uygulamalar arasında bulunan parklar, Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından daha renkli bir vaziyet kazandırma çalışmaları devam ederken bu durumlarla karşılaşılması tepkiyle karşılanıyor.

Belediye yetkilileri, Kozan halkının ödemiş oldukları vergilerle hizmete dönüşen uygulamaların, kendini bilmeyen kişilerce tahrip edilmesi, tüm kenti zarara uğrattığını vurguladı.

Yetkililer, sunulan hizmetlere ve ortak kullanım malzemelerine herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, yine aynı parkta daha önce aydınlatma lambaları ve emzirme odalarının camları kırılarak zarar verildiği kaydedildi.