MİNİCİK YÜREKLERİ AĞIRLADIK

İlçemiz İlkokullarından 100. Yıl Şehit Şehit Serkan Ağca İlkokulu ve Durmuşlu İlkokulu öğrencileri, Kozan Belediyemize ait Kültür ve Sanatevi’ mizi ziyaret ederek keyifli bir gün geçirdiler. Öğretmenleri kontrolünde gelen öğrenciler, Belediyemiz Kültür ve Sanatevi görevlisi, Seramik Ustası Nermin Elmalı’nın direktifleriyle çeşitli seramik objeler yapmaya çalışarak el becerilerini geliştirdiler.

Öğrencilerin atölye çalışmaları sırasında gözlenen coşku ve merak, etkinliği oldukça verimli hale getirdi. Kültür ve Sanatevi'nin sunduğu imkanlar doğrultusunda öğrenciler, yaratıcılıklarını sergileyerek farklı şekillerde seramik objeler oluşturmanın keyfini yaşadılar. Bu deneyim sayesinde öğrenciler, sanatın ve el işçiliğinin önemini anlama fırsatı buldular.

Kozan Belediyesi olarak minik ziyaretçilerimizi ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Kültür ve Sanatevi'nin kapıları her zaman genç ziyaretçilere açık olacak ve onların sanatla buluşmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Öğrencilere sanatın büyüleyici dünyasını keşfetmeleri için ilham verici bir gün yaşattık ve onların minik yüreklerinde iz bırakmanın mutluluğunu yaşadık.