Mobil Taziye Aracı Hizmete Girdi

Adana ve çevresinde  ilk defada mobil taziye aracı Belediyemiz tarafından alınarak hizmete başladı.

Belediye Başkanımız Kazım Özgan tarafından iki adet ısıtma ve soğutmalı mobil taziye aracı vatandaşların hizmetine başladı.

Başkanımız  Kazım Özgan "Daha önce taziye çadırlarını ilk defa biz getirmiştik. Şimdi de 2 tane Mobil taziye Aracı alarak vatandaşın kullanımına sunduk.

Arkadaşlarımız bakmış memnun kalmışlar, Mevcut çadırların kurması ısıtması, soğutması biraz sorunlu ama Taziye Mobil araçların kendiliğinden kliması var soğutma yazın soğutma kışın ısıtma düzeni var mutfağı ses sistemi var. Kozan'ımıza hayırlı olsun "dedi.

Mobil taziye aracında bulunan cenaze yakını Ayşe Yaşar " Çok güzel oldu. Soğuktan sıcaktan korur, çok güzel bir hizmet yapandan Allah razı olsun dedi.