Muhtarlarımız ile iftar programı

Muhtarlarımız ile iftar programı

Kozan Belediyesi tarafından mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Kozan Merkez ve kırsal Mahalle muhtarlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Millet Bahçesi Kültür salonunda düzenlenen iftar programına Kozan Merkez ve kırsal mahalle muhtarları tam kadro katılırken programa siyasi partilerin ilçe başkanları Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli vatandaş ta katıldı. İftar programında konuşan Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan muhtarların ve iftar programlarını katılan davetlilerin Ramazan ayılarını tebrik ederek oruçlarının kabul olması dileğinde bulundu.

Kendileri onuruna iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı Kazım Özgan'a Teşekkür eden Kozan Muhtarlar Derneği başkanı Salim Açıkgöz böyle bir iftar programına düzenlediği için Belediye başkanı Kazım Özgan'a teşekkür ederek programın hayırlara vesile olmasını diledi.

Okunan ezanı müteakip duaların ardından programa katılan davetliler iftarlarını açtılar iftar programı sonrası masalları tek tek gezen Başkan Özgan katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

https://youtu.be/d4GbGvWhSJw