MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Köylerimize yapılan hizmetlerden memnun kalan köy muhtarları Belediye Başkanımız Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti.

Muhtarlar yapılan hizmetler için teşekkürlerini sunarken, Köylere bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyarette Boztahta Köyü Muhtarı Yüksel Şahbazoğlu, Eskikabasakal Köyü Muhtarı Levent Kara, Karahamzalı Köyü Muhtarı Osman Seğmenoğlu, Karabucak Köyü Muhtarı Mustafa Demir, Şerifli Köyü Muhtarı Hacı Mehmet Yavuz, Akçalıuşağı Köyü Muhtarı Hanifi Can, Eskimantaş Köyü Muhtarı Mustafa Aköz ile Durmuşlu Köyü eski Muhtarı Vecdi Çelik katıldı.

Yapılan ziyaretten memnun kalan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, kırsal mahallelere yapılacak olan hizmetler hakkında muhtarları bilgilendirdi.