Şehit Baki Ünüvar Parkı Tamamlandı

Kozan Belediyesi vatandaşların yaşam alanlarını artırmak için yeşil alan ve park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Hacımirzeli Mahallesinde yeni park alanı oluşturan Kozan Belediyesi Park Bahçeler ekipleri, çalışma kapsamında oturma alanları, yürüyüş yolları, yeşillendirme çalışmaları yaptı. Mahallede, vatandaşların vakit geçirebileceği çocukların oynayabileceği alan oluşturan Belediye ekipleri, yeni parkın yapımını tamamladı. Parkın yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi’de oyun gurunu ve spor aletleriyle katkıda bulundu.

Her mahalleye yeni park ve yeşil alanlar kazandırma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının ve ailelerinin huzurla zaman geçireceği alanların sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Şehidimiz Baki Ünüvar'ın adının yaşatıldığı parkımız Hacımirzeli Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Hacımirzeli Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan ise mahallesine yapılan parktan dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.