Türbelerde Bayram Temizliği

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri manevi değerlerimiz olan türbelerde Ramazan Bayramına sayılı günler kala genel bakım ve çevre temizlik çalışması yaptı.

Ramazan Bayramı öncesinde parklarda bakım çalışmasını tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yıl içerisinde periyodik olarak yapılan çalışmaların haricinde Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ağca Baba, Hasan Esed Bağdadi ve Çomak Dede türbelerinde temizlik çalışması yapıldığı kaydedildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "On bir ayın sultanı Ramazan ayını büyük bir coşku ve heyecanla yaşıyoruz. Ramazan bayramı arifesinde, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gösterilen türbelerimizde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yıl boyunca yapılan çalışmaların yanı sıra daha kapsamlı genel bakım ve temizlik çalışması yapıldı.  Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.