ÜCRETSİZ İNTERNET GENÇLERE HAYIRLI OLSUN

ÜCRETSİZ İNTERNET GENÇLERE HAYIRLI OLSUN

 

Kozan Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan'ın talimatlarıyla, Bilim ve Teknoloji Parkında ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda ücretsiz internet sunumu hizmete girdi.

 

Türkiye'de 3.Kozan'da 1. olan Bilim ve Teknoloji Parkımızda ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını verdiğimiz Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda gençlerimize ve gelen konuklarımıza ücretsiz internet sunumu yaparak gençlerimizin ve konuklarımızın gelişim çağı teknolojisi internetten kısıtlamasız olarak faydalanacaktır.

 

İlerleyen günlerde tüm parklarımızda ve sosyal alanlarımızda bu projemiz devam edecektir konuyla ilgili olarak belediye başkanımız Mimar Kazım Özgan; "Gelişen teknoloji ve dijital dünyada gençlerin internete erişimi her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. Bu doğrultuda, Akıllı Şehir projemiz kapsamında gençlere yönelik önemli bir adım attık. Artık parklarımızda ücretsiz internet hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olabilmek adına yakında tüm sosyal alanlarımızda ücretsiz internet hizmeti sunmayı planlıyoruz. Bu sayede gençlerimiz her zaman ve her yerde internetin avantajlarından faydalanabilecekler ve kendilerini geliştirmeye devam edeceklerdir" dedi.