Yöresel Ürünlere İlgi Devam Ediyor

Kozan Belediyesi'nin yöresel ürün satışlarına olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Belediye, Türkiye'nin dört bir yanına kargo ile yöresel lezzetleri ulaştırarak, köylüye, üreticiye, üreten kadınlara, yerli esnafa ve dezavantajlı gruplara destek sağlıyor.

Doğal ve katkısız ürünler sunan Kozan Belediyesi'nin yöresel ürünleri, müşterilerin memnuniyeti ve beğenisiyle karşılanıyor. Yapılan her alışveriş, bir haneye, bir vatandaşa destek anlamına geliyor.

Kozan Belediyesi'nin yöresel ürünleri, çeşitli lezzetleriyle birlikte www.kozanyoresel.com adresinde yer alıyor. Ayrıca, 0549 8331372 numaralı telefonla da sipariş verebilirsiniz.

Kozan Belediyesi'nin bu girişimi, sadece yöresel ürünlere olan ilgiyi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda yerli üreticilere de destek sağlayarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak