Aralık ayı Olağan Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik.

Aralık ayı Olağan Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik.

Değerli Meclis Üyelerimiz, Basınımızın Güzide Mensupları ve Bizi izleme fırsatı bulan kıymetli Kozan halkımız, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

• Maalesef Filistin’deki Müslüman kardeşlerimize katil israil yönetimi tarafından soykırım yapılmaya devam ediliyor. İnsanlık dışı yapılan bu zülumleri şiddetle kınıyoruz. Rabbim bütün mazlum Coğrafyalarımızın yardımcısı olsun.

• 10 Kasım Cumhuriyetimizin Banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü idi bu vesileyle tekraren saygıyla anıyor ve tüm Kurtuluş Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

• 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladık.

Buradan bir kez daha hayatta olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum .

Ahirete irtihal başta geçen yıl yola kaya düşmesi sonucunda şehit olan öğretmenlerimiz Dilek Altıparmak, Pınar Kılıç, Ümmühan Dilbilir, Rahime Topak’a ve tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

• 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Beyazay Derneği tarafından düzenlenen programa katılarak engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Sevgi Engel Tanımaz diyerek onların Engelsiz Yaşam yolunda yanında olmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

• Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Bahar Kapıda" programında Kozanımızın güzellikleri, tarihi, turizmi ve doğası ile geçen hafta çok geniş bir şekilde yer verildi. Bir yayın günü tamamen Kozanımıza ayrıldı. Her platformda Kozanımızı tanıtmaya devam ediyoruz.

Rabbim aldığımız ve alacak olduğumuz kararları hayırlara vesile kılsın İnşallah.