Atıl Bina Binlerce Öğrenci Ve İhtiyaç Sahibi Aileye Destek Olacak

Atıl Bina Binlerce Öğrenci Ve İhtiyaç Sahibi Aileye Destek Olacak

-Başkan Özgan, Atıl Binayı Hayırseverlerin Hizmetine Sundu

Kozan  Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında bulunan 1 dönüm arazideki atıl bina hayırseverlerin hizmetine sunuldu. Atıl bina ilçede sivil toplum kuruluşlarının hayır yapabilecekleri etkinler için hizmet verecek.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında çocuk eğlence merkezinin kapanması üzerine binayı alan Kozan Belediyesi atıl binayı hayır işlerinde kullanılmak üzere sivil toplum kuruluşlarının hizmetine kazandırdı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan İlçede hayırseverlerin hayır çarsı etkinliklerinde kullanılacak olan binada düzenlenecek etkinliklerde öğrencilere burs, barınma, eğitim ve ihtiyaç sahibi ailelere destek verilecek.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ilçedeki boş ve atıl duran binayı sivil toplum kuruluşların hizmetine kazandırdıklarını ifade ederek hayırseverlerin destekleri ihtiyaç sahibi öğrenciler ve ailelere destek olunacağını kaydetti.

Kozan Çevre ve Kültür Derneği (ÇEKÜD) Başkanı Halit Sönmez, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür ederek ilçede düzenlenecek olan hayır etkinlikleri için bir alanın olması sivil toplum kuruluşları olarak avantaj olduğunu belirtti.